Ingrediente pentru 4 portii:
400-500 grame spagheteApa cu sare
Ulei de masline
300-350 grame bacon feliat subtire
4-5 oua
Sare, piper, chilli praf, nucsoara
100 grame parmezan
100 grame smantana
Mod de preparare:
1.Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare si o lingura de ulei de masline. Se strecoara apoi si se clatesc cu apa rece dupa care se lasa la scurs.2. Baconul se taie marunt si se prajeste bine cu o lingura de ulei, sare si piper dupa gust.
3. Se sparg ouale intr-un castron si se bat bine impreuna cu putina sare si putin piper, nucsoara si chilli dupa gust. Apoi se adauga parmezanul ras si smantana amestecandu-se pana se omogenizeaza.
5. Spaghetele se pun pe farfurii incalzite si se orneaza cu parmezan si patrunjel.
Arata bine! Ce recomandari ai pentru friptura porc / vita ?
ReplyDeleteSi ce bem? Un vin alb, dar de care?
ReplyDeletearata delicios!
ReplyDelete