Translate

Monday, August 12, 2013

Noodles cu porc

Ingrediente pentru 4 portii:

O ceapa mare sau doua medii
400-500 grame carne de porc (preferabil muschi)
200-300 grame de noodles
2 linguri de ulei
100 mililitri vin rosu sec
3 linguri de zahar
O jumatate de capatana de ustori tocata marunt
2-3 rosii medii 
2 ardei grasi (galben si rosu) 
2-3 ciuperci champignon
2 linguri de sos de soia
2 linguri de miere
O jumatate de lamaie
Piper de Cayenne ( pudra de chili)
Sare si piper

Mod de preparare:

1.Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei  pana capata o culoare aurie dupa care adaugati carnea tocata cubulete. Dupa ce s-a prajit carnea timp de circa 5-6 minute, adaugati vinul rosu si lasati la foc mic 1 minut dupa care puneti-le deoparte intr-un castron cu capac.





2. Intr-un castron puneti sosul de soia, mierea, usturoiul si o lingura de zahar, dupa care amestecti bine. Rosiile decojite (pentru a le decoji fierbeti-le timp de 3-4 minute) se taie cubulete si se amesteca cu sosul  si putina sara, piper si chili.



 3.Ardeiul se toaca cubulete si se caleste alaturi de ciupecile taiate feli si zaharul ramas. Dupa ce s-au calit circa un minut adaugati carnea cu ceapa si sosul obtinut la pasul 2. amestecand din cand in cand.



 4. Preparati noodles-ul in functie de cum scrie pe pachet (puteti folosii si taitei) si amestecati cu legumele si carnea. Asezonati cu sare si piper dupa gust inainte sa le luati de pe foc.


Va doresc pofta buna!


No comments:

Post a Comment